Terapi

Förändring i luften.

Slå dig loss, slå dig fri

Bana väg, låt ske det som sker

Slå dig loss, slå dig fri

Hon som fanns här finns inte mer

Och här står jag, en förändrad själ

KRISTEN ANDERSON-LOPEZ OCH ROBERT LOPEZ

Vid den här tiden på året känner jag förändringens vindar samtidigt som allt faller tillbaka i vardag och rutiner. Jag finner stor glädje i det lite fyrkantiga, men samtidigt älskar jag känslan av att allt är möjligt. Att komma tillbaka till jobbet efter semestern, att börja en ny utbildning, att söka sig till ett nytt jobb – allt är möjligt!

Om du känner lust till att lyftas av förut nämnda förändringsvindar men har svårt att veta hur det ska gå till vill jag tipsa om att du får ett kostnadsfritt samtal för att ta reda på om det finns något att hämta för dig i det terapeutiska samtalet. Välkommen att höra av dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *